LID WORDEN

Wordt lid en roei met ons mee

10 Lessen

Onder leiding van een ervaren roei-instructeur, krijgt u 10 lessen van ongeveer een uur, waarin u de basisprincipe`s van de roeisport leert.  Afhankelijk van de situatie stapt u in een éénpersoons boot of met een groepje in een meerpersoonsboot en gaat direct het water op. Voorwaarde voor het roeien is dat men 9 jaar of ouder is en behoorlijk kan zwemmen.

Introductie lessen

De introductielessen worden in blokken gegeven in het voorjaar, zomer en de vroege herfst. Niet in de winter in verband met het weer( kou en wind) en uitval door weersomstandigheden en feestdagen.

Meldt u zich vandaag nog aan voor de introductie lessen in 2024. De kosten voor deze cursus bedraagt € 100,=. 

Bent u enthousiast geworden? 

Tarieven 2024/2025

contributie

De contributie wordt jaarlijks tijdens de ALV vastgesteld. De contributie dient te worden voldaan bij aanvang van het lidmaatschap, en vervolgens jaarlijks in mei. Wordt men gedurende het verenigingsjaar lid, dan wordt de contributie naar rato berekend.

LIDMAATSCHAP

Het lidmaatschap gaat in op het moment dat u de basiscursus heeft gevolgd en besluit om lid te worden. 

De roeicommissie beslist welke bevoegdheden u krijgt (voor ervaren roeiers). Het lidmaatschap geldt voor het verenigingsjaar dat ingaat op 1 mei en eindigt op 30 april daaraanvolgend. Een lidmaatschap dat tijdens het verenigingsjaar ingaat, duurt tot het eind daarvan en wordt steeds stilzwijgend verlengd voor het daaropvolgende verenigingsjaar. Het lidmaatschap kan worden opgezegd per begin van een nieuw verenigingsjaar. Indien u uw lidmaatschap wilt opzeggen, dient u uiterlijk op 31 maart van het lopende jaar per brief of per e-mail het lidmaatschap te beëindigen.

GEZINSLEDEN

Leden die op 1 mei deel uitmaken van het gezin (ouders, partner of kind) van een bestaand lid, hebben recht op 10% korting. Dit moet bij aanvang van het verenigingsjaar kenbaar gemaakt worden. Het bestuur behoudt zich het recht voor een bewijs hiervan te laten overleggen.

*Privacy: De persoonsgegevens van onze leden en bezoekers van de website, worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd.

ROEIPOOL

Gezellig naar de club, lekker roeien en je mede roeiers (beter) leren kennen? Kom dan naar de roeipool op dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag- en zondagochtend. Bij RV De Kop roeien veel mensen met een vaste ploeg op een vast tijdstip. Dit is leuk, maar het is ook leuk om andere leden van De Kop te leren kennen. Daarvoor en ook om leden de gelegenheid te bieden nog een keer extra te roeien is de roeipool.

HOE WERKT DE ROEIPOOL

INSCHRIJFFORMULIER

Enthousiast geworden en wil je graag meedoen met de 10 introductie lessen?
Schrijf je dan vandaag nog in. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met je op.

Of heb je al 10 lessen gehad en wil je lid worden van de vereniging? 

De Inkopper

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief de Inkopper